DSP Network
zaterdag 21 september 2019

Foto Damar Ismangil

Even voorstellen


Damar Ismangil noemt zich zelf preventief hrm adviseur en impressario van events en debatten en is tevens oprichter van DSP Network, ook wel DSPN genoemd. Hij was casemanager en jeugdwerkcoach bij een arbeidsvoorzieningsorganisatie, loopbaanadviseur bij een reïntegratie- en maatwerkbedrijf, adviseur en hoofd p&o bij een zorgcombinatie, mentor voor ondernemers én hrm specialist op het gebied van arbeidsmarkt en beroepsonderwijs. 

Daarnaast is hij onafhankelijk en neutraal coördinator bij hulpverleningsvraagstukken in de maatschappelijke -en jeugdzorg. Hierbij maakt hij gebruik van de eigen kracht bij mensen en is hierbij erkend gecertificeerd en getraind door de Stichting Eigen Kracht Centrale.

Ook was hij lid van de fractie in de periode 2013-2014 en tevens lid van een verkennersgroep Gemeente Transities Sociaal Domein en is mede samensteller van een overdrachtsdocument met aanbevelingen voor de gemeenteraad 2014-2018.

In de sportwereld was hij een bescheiden hockeyer, maar haalde wel zijn diploma KNHB JHT Trainer en Coach. 

Tevens is hij de oprichter van CTW International, een importbedrijf dat in 2011 begon met het importeren van Chinese wijn. Inmiddels is dit uitgebreid naar wijn vanuit andere delen van Europa en de wereld. 

De ervaringen van sport én gastronomische kennis en human resources is een unieke combinatie. Binnen de sportwereld zijn sporters vaak volledig gefixeerd op de sport en niet naar een toekomst ná de sport.

Binnen de horeca en vooral restaurantwezen heeft men het druk met bestellingen en het bedienen van mensen. Goed personeelsbeleid zorgt voor minder druk en meer efficiëncy.